Vi benytter hvid lud + lak-Den-hjaelpende-haand

Reparation af dine fyrretræsplankegulve tilbydes af professionelle gulvfolk. Bordplader, køkkenbord, trapper, dørtærskel, køkkenbordplader, trappetrin og reposer.

  • Pleje af trægulv.
  • Gulvplanke.
  • Afhøvling af terrasse.
  • Gulvspand.
  • Afslibning af korkgulv.
  • Gulvafslibning Kastrup.
  • Pletter på trægulv.

Lak, sæbe, olie, bejdse

Gulve i bore boliger ved en let afslibning og ny gulvoverfladde. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, køkkenbordplader, vindueskarme, dørtærskel, køkkenbord og reposer.

Ludbehandlede og sæbebehandlede trægulve i hjemmet er en god og populær gulvbehandling. Forskellige slags overfladebehandling af parket tilbydes, herunder olie, lud, lak eller sæbe.

http://den-hjaelpende-haand.dk/gulvafslibning-kobenhavn/

Efter gulvafslibning

Gulv behandling med hvid olie er en god overfladebehandling til alle typer trægulve. Trappetrin, dørtærskel, køkkenbord, vindueskarme, køkkenbordplader og reposer.

Gulvafslibning samt twister gulvbehandling

Ludbehandlede gulve i boligen er en fin overfladebehandling. Træ er genanvendeligt, stærkt, behageligt at gå, hårdt og er derfor en rigtig god gulvbelægning.

Billig rengøring og vedligeholdelse af bræddegulv tilbydes på Frederiksberg. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, vindueskarme, køkkenbord, bordplader, dørtærskel, trappetrin, trapper og reposer.

Billig gulvfirma Assens

Reparation af bræddegulve tilbydes af rutinerede specialister. Gulvafslibning i Rødover og på Sjælland tilbydes af erfaren gulvfagmand.

Billig rengøring af hjemmets trægulve tilbydes i København og på Sjælland. Trappetrin, dørtrin, trapper, dørtærskel, vindueskarme og reposer.

Professionel gulvmand Aars

Vi benytter hvid lud + hvid olie til efterbehandling af parket til billige penge. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, trapper, bordplader, dørtærskel, køkkenbordplader, dørtrin, køkkenbord og reposer.

Tilbud til ejere af fritidshuse på gulvafslibning og gulvbehandling af gulve. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, køkkenbordplader, bordplader, dørtrin, vindueskarme, dørtærskel, trapper og reposer.-Den-hjaelpende-haand