Lud, bejdse, sæbe, voks og lak-Gulv-service

Velkommen til et rigtig gulvfirma med stor viden og erfaring indenfor gulvafslibning og efterbehandling af lamelgulve. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, dørtrin, trappetrin, dørtærskel, køkkenbord, trapper og reposer.

Opfriskning af parket

Vi bruger lud + lak til efterbehandling af bræddegulve til fornuftige penge. Gulvafslibning i Holbæk og på Sjælland tilbydes af kompetent gulvmand.

Dygtig gulvfirma Gram

Reparation af dine plankegulve tilbydes af professionelle gulvslibere. Bordplader, trapper, trappetrin, køkkenbordplader, vindueskarme og reposer.

Gulve i danske hjem ved hjælp af en finslibning og ny efterbehandling. Billig afslibning af trægulve og trapper i Slagelse og på Sjælland tilbydes af kvalitetsbevidst fagmand.

Gulvsliber horsens

Billig vedligeholdelse af hjemmets plankegulve tilbydes i København og på Sjælland. Billig afslibning af parketgulve i Helsinge og på Sjælland tilbydes af dygtig fagmand.

Velkommen til et rigtigt gulvsliberfirma med engagement og viden og erfaring indenfor afslibning og overfladebehandling af plankegulve. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, køkkenbord, køkkenbordplader, dørtærskel, bordplader, trapper, trappetrin og reposer.

Gulvafslibning og afhøvling af gulve næstved

Tilbud til boligejere på afslibning og efterbehandling af plankegulve. Træ er holdbart, rengøringsvenligt, hårdt, behageligt at gå og er derfor en rigtig god gulvbelægning.

Velkommen til et erfarent gulvfirma med mange års viden og erfaring indenfor gulvafslibning og efterbehandling af hjemmetsgulve. Gulvafhøvling i Hillerød og København udføres af kvalitetsbevidst gulvmand.

http://gulv-service.dk/gulvafslibning-priser/

Gulvafslibning egå

Behandling af lamelgulve udføres i Hillerød og på Sjælland. Så let er det at få tilbud på afhøvling og behandling af lamelgulve.

  • Gulvbehandling lud.
  • Trægulv sommerhus.
  • Afslibning af gulve.
  • Gulvbelægninger.

Gulvafslibning samt gulvbelægning sten

Trægulve på Frederiksberg afslibes og oliebehandles af dygtig gulvmand. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, trapper, bordplader, dørtrin, vindueskarme, køkkenbordplader, dørtærskel og reposer.

Dygtige fagfolk med forstand på gulvafslibning og gulvbehandling af plankegulve i hjemmet. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, trappetrin, dørtærskel, bordplader, køkkenbordplader, dørtrin, trapper og reposer.-Gulv-service