Gulvafslibning samt nye gulvbrædder-Farum-gulvservice

Trægulv efterbehandling med hvid lak er smukt til alle gulvtyper i træ. Vi tilbyder afslibning og overfladebehandling af lamelgulve til virksomheder, institutioner og private hjem.

Reparation af bøgeparketgulve udføres af professionelle fagfolk. Køkkenbordplader, trappetrin, dørtærskel, køkkenbord, dørtrin, bordplader og reposer.

Vedligeholdelse af bræddegulve

Vi udfører blandt andet renovering af trægulve til fornuftige priser. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, køkkenbordplader, vindueskarme, trapper, dørtærskel, dørtrin, trappetrin og reposer.

Velkommen til et rigtigt gulvsliberfirma med engagement og viden og erfaring indenfor afslibning og efterbehandling af trægulve. Forskellige slags gulvbehandling af bræddegulve tilbydes, herunder sæbe, voks, olie eller lak.

Gulvafslibning samt gulvmaling udendørs

Reparation af lamelgulve tilbydes af professionelle håndværkere. Billig gulvafhøvling i Skibby og på Sjælland tilbydes af dygtig fagmand.

Reparation af boligens gulve udføres af dygtige specialister. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, trapper, bordplader, dørtrin, vindueskarme, køkkenbordplader og reposer.

Gulvafslibning samt olie til dørtrin

Ludbehandlede og sæbebehandlede trægulve i boligen er en slidstærk og populær efterbehandling. Lad en gulvekspert udføre afslibning og overfladebehandling af plankegulve for institutioner, private hjem og boligselskaber.

Gulvafslibning og gulvtæpper silkeborg

Vi anvender hvid lud + hvid lak til overfladebehandling af parket. Gulvafslibning i Hundested og København udføres af erfaren gulvsliber.

Gulvafslibning og efterbehandling med olie er flot til alle trægulve. Jagter du en billig gulvmand til opfriskning af dit parketgulv? Så få professionel fra os os.

  • Spaltegulv.
  • Gulvafslibning Brøndby.
  • Male trægulv hvidt.
  • Pris for gulvafhøvling.

Kvalitets gulvafslibning af professionelle gulvslibere

Efterbehandling af parket tilbydes i Lyngby og på på hele sjælland. Lad en gulventreprenør udføre afslibning og efterbehandling af gulve for private hjem, boligselskaber og virksomheder.

  • Gulvafslibning Stenløse.
  • Gulvafslibning tid.
  • Gulvsnedkeri.
  • Gulvudstilling.

Gulvafslibning samt massive gulvbrædder

Efterbehandling af parket udføres i Vanløse og på Sjælland. Du kan få det lige som du vil have det, bare dit nyslebne parket i dit hjem bliver flot, slidstærkt og smukt.-Farum-gulvservice

http://farum-gulvservice.dk/gulvafslibning-amager/