Gulvafslibning samt gulvlak brun sæbe-Lavpris-gulvservice

Velkommen til et dygtig gulvsliberfirma med mange års opsamlet viden og erfaring indenfor afslibning og behandling af trægulve. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, køkkenbordplader, vindueskarme, dørtærskel, køkkenbord, trappetrin og reposer.

Spørg os gerne til råds om pleje og rengøring af parket i hjemmet. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, bordplader, trappetrin, trapper, vindueskarme, køkkenbord og reposer.

Gulvafslibning samt oliebehandling af havemøbler

Reparation af dine bræddegulve udføres af flinke specialister. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, bordplader, dørtrin, trapper, vindueskarme, trappetrin og reposer.

Gulvafslibning og lakering af sæbebehandlet trægulv

Billig pleje og rengøring af boligens parketgulve tilbydes i Aarhus og hele Østjylland. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, dørtærskel, køkkenbordplader, bordplader, køkkenbord, vindueskarme, dørtrin og reposer.

Vi anvender sæbe til overfladebehandling af et plankegulv til fornuftige penge. Billig afslibning af plankegulve i Herlev og København udføres af kvalitetsbevidst gulvmand.

Slibning før lakering

Trægulve i butikker opfriskes med en finslibning og ny overflade. Du kan få det lige som du vil have det, blot dit nyslebne trægulv i din bolig bliver holdbart, flot og slidstærkt.

Gulvafslibning og overfladebehandling med hvid sæbe er en slidstærk løsning til alle typer trægulve. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, køkkenbordplader, trappetrin, køkkenbord, dørtrin, vindueskarme, dørtærskel og reposer.

Muligheder med lud i et hjem

Afhøvling af gulve udføres i Rungsted og på på hele sjælland. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, dørtrin, vindueskarme, trapper, bordplader, dørtærskel, køkkenbordplader og reposer.

  • Gulvklud.
  • Gulvbelægninger.
  • Gulvafslibning Brøndby Strand.
  • Kan man lægge fliser på trægulv.
  • Gulvafgræsning.
  • Gulvværksted.
  • Mosaikgulv.

Lud, lak, voks, sæbe og bejdse

Afhøvling af plankegulve tilbydes i Korsør og på Sjælland. Gulvafhøvling i Hillerød og på Sjælland tilbydes af kvalitetsbevidst gulvsliber.-Lavpris-gulvservice

http://lavpris-gulvservice.dk/billig-gulvafslibning/