Gulvafslibning og ludbehandling københavn-Egholm-gulvservice

Afslibning af hjemmets fyrretræsplankegulve udføres af erfarne medarbejdere. Billig afslibning af plankegulve i Tårnby og København udføres af billig gulvsliber.

Opfriskning af hjemmets plankegulve tilbydes af rutinerede specialister. Billig afslibning af plankegulve i Lyngby og på Sjælland udføres af kompetent gulvfagmand.

Billig pleje af lamelgulv tilbydes

Gulvafslibning og behandling med hvid lak er en god løsning til alle trægulve. Dørtærskel, trappetrin, køkkenbordplader, bordplader og reposer.

  • Gulvklud.
  • Olie dørtrin.
  • Pris på afhøvling af gulve.
  • Gulvafslibning Tune.
  • Gulvprodukter.
  • Gulvstilart.

Gulvafslibning samt wiking gulve pleje

Overfladebehandling af plankegulve tilbydes i Virum og på på hele sjælland. Billig afslibning af plankegulve i Bagsværd og København tilbydes af kompetent gulvsliber.

Voks, sæbe, olie, lud og bejdse

Erfarne gulvslibere med forstand på gulvafslibning og efterbehandling af plankegulve i boligen. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, vindueskarme, køkkenbordplader, dørtrin, dørtærskel, bordplader og reposer.

Træ som den gode gulvtype der findes

Velkommen til et dygtigt gulvsliberfirma med mange års ekspertise indenfor gulvafslibning og efterbehandling af gulve. Gulvafslibning i Glostrup og København tilbydes af dygtig fagmand.

Gulvafslibning og med sæbe er smukt til plankegulve og parket. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, dørtrin, dørtærskel, køkkenbord, køkkenbordplader, trappetrin, trapper og reposer.

http://egholm-gulvservice.dk

Pleje af boligens trægulve

Bearbejdning af parketgulve udføres i Nakskov og på på hele sjælland. Gulvafslibning og behandling i Rødovre og på hele Sjælland tilbydes.

Trægulv behandling med hvid lud er flot til alle gulvtyper i træ. Køkkenbordplader, trappetrin, dørtærskel, bordplader, trapper, vindueskarme og reposer.-Egholm-gulvservice